Ciasto delicja kokosowa – czekoladowe brownie przełożone mocno kokosową śmietanką zalane czekoladową żęlką
śmietanka kulinarna UHT 33% (ŚMIETANKA, emulgator mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancja zagęszczająca karagen, regulator kwasowości cytryniany sodu), ciasto brownie (cukier, mąka PSZENNA, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia modyfikowana, błonnik kakaowy, aromat, sól, woda, żel czekoladowy (cukier, syrop glukozowy, woda, odtłuszczone kakao w proszku, skrobia modyfikowana kukurydziana, barwnik karmel, kwas mlekowy, aromat), olej rzepakowy, wiórki kokosowe, JAJA, spirytus, żelatyna wieprzowa.
w 100g | |||
---|---|---|---|
wartość energetyczna | 1585kJ/379kcal | ||
Tłuszcz | 25,1g | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13,0g | ||
Węglowodany | 33,5g | ||
w tym cukry | 25,1g | ||
Błonnik | 2,7g | ||
Białko | 3,8g | ||
Sól | 0,22g |